Nu söker vi en driven och målinriktad säljare till vårt kontor i Göteborg.

Om Svenska Arbetsmiljögruppen
Vi på Svenska Arbetsmiljögruppen erbjuder tjänster och produkter inom kvalitets-miljö och arbetsmiljöfrågor som stärker och effektiviserar företags processer. Våra tjänster innefattar allt från arbete med systematiskt arbetsmiljöarbete, systematiskt brandskyddsarbete, ledningssystem, livsmedelsäkerhet samt utbildning inom dessa områden. Våra kontor ligger i Borås, Göteborg och Halmstad där både säljare och konsulter arbetar.  Vi ser ett stort behov på marknaden och behöver därmed utöka säljteamet i Göteborg.

Vad kan vi på Svenska Arbetsmiljögruppen erbjuda dig som söker? Inte nog med att du får vara med i ett växande företag och får ta del av ett glatt och hjälpsamt team, så får du också möjligheten att utveckla dig via internutbildning och genom att skapa goda kontakter med företag. Du har möjlighet att påverka din egen arbetsdag samt vara med och påverka företagets utveckling och tillväxt.

Beskrivning av tjänst

I rollen som säljare kommer du självständigt arbeta genom hela säljprocessen från kundprospektering, mötesbokning till avtalsskrivning. Din målgrupp är företag i Göteborg, där du i första hand ska sälja in avtalstjänster inom kvalitet-, miljö och arbetsmiljö.

För att lyckas i rollen söker vi en mycket driven, självgående och resultatinriktad person.
Du är social och har lätt för att skapa nya kontakter, är lyhörd och intresserad av dina kunders behov. Vi ser att du är lösningsorienterad och har lätt för att skifta fokus och anstränger dig för att nå dina mål. Du tycker om utmaningar och vill utvecklas i ditt arbete.

Meriterande om du tidigare arbetat med försäljning.Det är dock inget krav, då vi ger de förutsättningar som krävs för att sälja in våra tjänster och produkter.  

Krav:

  • Körkort är ett krav då det ingår resor i tjänsten.
  • Goda kunskaper i det svenska språket vad gäller tal och skrift är ett krav.

Anställningsform, omfattning av tjänst och tjänstgöringsort
Tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning.

Månadslön och provision enligt överenskommelse.

Tjänsten är placerad i Göteborg. Tjänsteresor förekommer utanför Göteborg.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktperson
Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta,

Frida Hjelm Stenfors via mejl frida@samg.se

Ansök genom att bifoga CV och personligt brev till frida@samg.se

Ansök senast: 2021-05-30